Dit blog wordt niet meer bijgehouden, klik hier voor het nieuwe Blog

dinsdag 8 maart 2011

Politiek en dames van lichte zeden

Het hoort blijkbaar bij elkaar. Berlusconi moet zelf voor de rechter verschijnen binnenkort voor seks met een minderjarig meisje. De koning van Zweden bracht zijn bezoek aan dames van lichte zeden in de openbaarheid en de Zweden vinden het nog mooi ook. Nu is het de beurt aan prins Andrew, die wel zeer compromitterende bezoekjes bracht aan zijn Amerikaanse vriend, die er seksslavinnen op na hield en zelfs veroordeelt werd voor pedofilie.
De dame in kwestie zegt geen ja en zegt geen nee op de vraag of ze het bed deelde met de broer van prins Charles. Telegraaf.nl
Politiek en dames van plezier is een uitstekende combinatie blijkbaar, ten minste in het buitenland.
In Nederland krijgen ze spierpijn van het politiek correct doen en daarom moest Rob Oudkerk van de PvdA zijn wethouderschap neerleggen, nadat hij tegenover columniste Heleen Van Rooyen had geuit weleens dames van plezier te bezoeken. De buitenechtelijke dochters van prins Bernhard werden echter weer mooi gevonden door het volk. Het gewone volk doet zichzelf tekort door alle escapades van royals en die dat willen zijn toe te juichen en hun eigen soortgenoten bij de geringste scheven schaats te verdoemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten