Dit blog wordt niet meer bijgehouden, klik hier voor het nieuwe Blog

vrijdag 28 januari 2011

Geen 'jodenster' voor prostituees

Het is een schandaal, dat de oranjeclub de goed functionerende prostitutiebranche blijft achtervolgen met allerlei dreiging. Volgende week staat op de agenda van de Tweede kamer de 'peespas' voor prostituees, oftewel een soort 'Jodenster' opdringen aan de prostituees. De hele branche is natuurlijk tegen en terecht. De dames van plezier zouden voortaan een pas moeten tonen met daarop hun persoonsgegevens en een pasfoto. Het betekent, dat een bezoeker van deze dames de gegevens kan onthouden en later gebruiken om de dame in kwestie te benadelen door bijvoorbeeld bekend te maken bij een werkgever of andere relaties, dat zij heeft gewerkt als prostituee. Ook zou iemand een (ex-) dame van plezier dame kunnen chanteren met haar verleden. De dames van plezier in het zuiden zijn voornemens vlak over de grens in België te gaan werken. De verwachting is dat in de rest van Nederland veel dames zullen stoppen, want ze kunnen niet het risico nemen, dat later uitlekt dat ze prostituee waren, nu ze mogelijk niet meer onder een schuilnaam kunnen werken en adverteren. En de beloofde bescherming van persoonsgegevens, dat kent u wel, dat lekt als een mandje.
Andere dames van plezier zullen illegaal gaan werken. Thuis ontvangst, door hun klantenkring hun privé-nummer te geven en niet meer te adverteren. Niet te controleren.
Kortom dit is dames van plezier en hun klanten het leven proberen onmogelijk te maken, waarschijnlijk ingegeven door afgunst van de bedillerige oranjeclub, omdat de Oranje chagrijn biedt en de dames plezier bieden . Ik ben dus tegen een 'peespas' voor het oudste beroep ter wereld, met een duidelijke maatschappelijk functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten