Dit blog wordt niet meer bijgehouden, klik hier voor het nieuwe Blog

zaterdag 29 januari 2011

Een President bespaart miljoenen op bijkomende kosten

Nu blijkt er weer een marinebaas in een belachelijk dure Mercedes te rijden op kosten van de staat. Bron Telegraaf.nl Het gaat maar door. De oorzaak is gauw gevonden. Mevrouw van Oranje Nassau strijkt 1.000.000 netto op aan alleen salaris en pleegt plichtsverzuim tegen artikel 74, lid 1 eerste zin van de Grondwet. Zij kan dus niets zeggen is zelfs chantabel te noemen. Elke hoge ambtenaar en oranje politicus kan op grond hiervan zich heel wat permitteren aan belachelijk hoge uitgaven voor onkosten.
Een Mercedes E klasse kost tussen de 50.000 en 60.000 Euro en dat is een meer dan representatieve auto voor alle ministers. Een Audi A6 voor hoge ambtenaren is zeer gepast en duur genoeg. Genoemde auto's moeten de norm zijn. En voor uitzonderlijke lange mensen bestaat inderdaad een goedkoper alternatief de Skoda Superb.
We zijn geen sjeiken. Ik heb nog het sobere van Drees meegemaakt. In ons land past noeste arbeid en een bescheiden uitgavenpatroon voor de staat. Wat privéondernemingen doen moeten zij weten.

2 opmerkingen:

lstorm1980 zei

Zelfs een Mercedes E van 50 000 tot 60 000 is te duur! Wat is er mis met een Mazda 2 of 3? Of Toyota van mij apart? Altijd die klote Mercedes! Weg met die Duitse auto's. Het valt me mee dat jij de voorkeur geeft aan Mercedes. Mercedes is Duits en aan de Duitsers hebben we heel wat leden van het koningshuis te danken........

Een Audi A6 voor hoge ambtenaren ook wegwezen daarmee! Ik heb een hekel aan hoge piefen. Jij lult al net zo als Den Haag (uitgezonderd Wilders dan).

Get yourself a job boy! Krijg je misschien weer een beetje het besef van wat er onder de bevolking leeft en wat de waarde van geld is.

Ben Van Herwijnen zei

Je wilt natuurljk niet dat de Belgen de ministers van de Republiek Nederland in Mazda's 2 en 3 zien rondrijden.

Een reactie posten