Dit blog wordt niet meer bijgehouden, klik hier voor het nieuwe Blog

dinsdag 27 juli 2010

Desi Bouterse polariseert in Nederland en in Suriname

Niet alleen in Suriname polariseert Bouterse ook in Nederland, lees Radio Nederland Wereldomroep .
Oranje heeft hem verketterd, wil hem niet feliciteren, niet bezoeken en in oranje Nederland is hij niet welkom.
Ik feliciteerde Bouterse wel en van mij mag hij gerust naar Nederland komen.
Suriname HEEFT ten minste een President! Nederland zit nog altijd tegen Van Oranje Nassau aan te hikken, of dat zulke brave mensen waren en zijn. Van Oranje Nassau probeert de dochter van een ex-junta lid koningin te maken. Nee, dan maar Bouterse feliciteren.
Bouterse gaat in september de VN bezoeken en krijgt van de Amerikanen gewoon een visum voor deze reis, omdat hij een gekozen staatshoofd is, bron telegraaf.nl President Sarkozy heeft Bouterse gefeliciteerd en President Hugo Chavez van Venezuela, zal aanwezig zijn bij de inauguratie van Bouterse op 12 augustus a.s. en hij zal ongetwijfeld niet de enige zijn. De VS heeft al laten weten de goede relatie met Suriname in stand te willen houden.
En zo zie je maar, de wereld draait gewoon door, ook zonder Oranje.
Wat betreft de polarisatie door Bouterse, dat komt mij zeer goed uit. De RMP versus Oranje is natuurlijk al een polarisatie, waar alle Den Uyl Van Agt gedoe bij in het niet valt. Oranje de tegenstelling te maskeren, maar Bouterse dwingt Oranje nu al jegens zijn persoon een ander standpunt in te nemen dan de RMP en dat is precies wat ik nodig heb om de Republiek Nederland te realiseren. Polarisatie tussen Oranje en de RMP.
En President Bouterse, is coups daargelaten, heeft over een of twee termijnen het veld geruimd voor een andere President.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten